198 Sky Resorts

¿WAT IS EEN
SKY RESORT?

_____

Costa Activa is een officiële verkoper van Intempo Residencial Sky Resort.
Laat uw dagelijkse sleur achter u en kom genieten van het beste uitzicht aan de Middellandse Zee

Met 198 Sky Resorts, bieden wij u een selectie appartementen van de beste Sky Resorts aan de Middellandse Zee, waar alle eigenaren en bewoners kunnen genieten van het beste uitzicht, afhankelijk van op welke verdieping u woont.

Wat is een Sky Resort? Sky Resorts zijn residentiële gebouwen, waar de meest aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes zijn gelegen op de hoogste verdiepingen van het gebouw, zodat alle bewoners kunnen profiteren van het beste uitzicht op de Middellandse Zee.

Of u nu zin heeft in een Gin Tonic na een dagje op het strand, of u wilt liever in de spa, met sauna of het beoefenen van yoga, in 198 Sky Resorts bieden wij fantastische appartementen, waar u kunt genieten van uw favoriete bezigheid, met een spectaculair uitzicht. Zelfs als u op de eerste verdieping woont, zult u in de gemmenschappelijke ruimten hetzelfde uitzicht hebben als in het mooiste penthouse!

WELKOM BIJ 198 SKY RESORTS

KIES EEN VAN ONZE OASES

ONS TEAM

198 SKY RESORTS

____

Het team van professionals bij 198 SKY resorts heeft meer dan 15 jaar ervaring aan de top van de vakantiehuizen markt aan de Spaanse Middellandse Zeekust. Of u nu de aankoop van een onroerend goed wil gebruiken als een tweede huis, of als een investering om te verhuren, ons volledig team zal u het beste advies en hulp geven. Zij zullen ook alle service geven die u nodig hebt. Wat er voor u rest, is het kiezen van een appartement dat het beste bij uw past.

WE HEBBEN EEN SPECIALE
AANBIEDING VOOR U

Reserveer uw accommodatie om onze resorts te bezoeken en krijg 50% korting.

RESERVEREN

Terminos y condiciones

Informatie over de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Ons bedrijf moet voldoen aan de Europese en Spaanse regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Het is voor ons belangrijk dat u inzicht heeft wat we doen met de persoonlijke gegevens waarom we u hebben gevraagd.

Daarom geven we u inzicht in uw gegevens en zijn we transparant, in de taal die u begrijpt en bieden we duidelijke opties zodat u kan beslissen wat we moeten doen met uw persoonlijke gegevens.

Als u nog vragen heeft na het lezen van deze informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Dank u wel!

Wie zijn wij?
Onze naam: COSTA ACTIVA SERVICIOS INMOBILIARIOS SL
Ons BTW nummer: B54223094
Onze hoofdactiviteit: Huizen verkoop en verhuur
Ons adres: Avenida PAIS VALENCIANO 7, CENTRO DE NEGOCIOS TERRA MAR 6.1, CP 03509, FINESTRAT (Alicante) SPANJE
Ons telefoonnummer: 0034 966882703
Ons emailadres: rrhh@costactiva.com
Onze website: 198skyresorts.es en costactiva.com

Voor uw gemoedsrust, informeren wij u dat wij geregistreerd zijn in het handelsregister: Registro Mercantil de Alicante.

Onze activiteit is vergund en alle informatie met betrekking tot de vergunning is aanwezig en zo ook van diegene die toezicht op ons houdt.

Eventuele vragen over dit onderwerp kunnen we voor u beantwoorden.

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

In het algemeen worden uw persoonlijke gegevens gebruikt om met u te communiceren en om u te voorzien van onze diensten. Het kan ook worden gebruikt voor andere redenen, zoals het verzenden van berichten en om onze diensten te promoten.

Waarom is het nodig dat wij uw gegevens gebruiken?

We hebben uw persoonlijke gegevens nodig om te kunnen communiceren met u en om u te voorzien van onze diensten. Wij zullen aan de hand van keuzevakjes u laten beslissen hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken.

Wie zal de persoonlijke gegevens gebruiken ?

In het algemeen zal alleen het bevoegd personeel van ons bedrijf in staat zijn om de informatie in te zien die we van u hebben gekregen.

Het kan echter ook worden gebruikt door ondernemingen die toegang hebben tot onze diensten. Zo zal onze bank toegang tot uw gegevens hebben als u ons betaalt per creditcard of bankoverschrijving.

Ook aan een openbare of particuliere entiteit aan wie we wettelijk verplicht zijn om over uw persoonlijke gegevens te communiceren. Bijvoorbeeld, de Algemene Wet op Belastingen kan bepaalde informatie opvragen aan de Spaanse belastingdienst over financiële transacties als ze een bepaald bedrag overschrijden.

Politica de Privacidad

Als, met uitzondering van de hierboven genoemde omstandigheden, we uw persoonlijke gegevens aan andere entiteiten moeten geven, zullen we eerst om uw toestemming vragen, op basis van duidelijke opties, zodat u een goede beslissing kan nemen.

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Wij beschermen uw gegevens met efficiënte veiligheidsmaatregelen op basis van de risico’s verbonden aan het gebruik van deze gegevens.

Hiervoor heeft ons bedrijf een goedgekeurde Beleid Bescherming gegevens en er worden jaarlijkse audits uitgevoerd om te controleren of uw persoonlijke gegevens te allen tijde veilig zijn.

Sturen wij uw gegevens naar andere landen?

Er zijn landen in de wereld die veilig zijn in termen van gebruik van gegevens en anderen die niet zo veilig zijn. Bijvoorbeeld, uw gegevens zijn veilig in de Europese Unie. Ons beleid is om uw persoonlijke gegevens niet naar een land te sturen dat onveilig is met het bescherming van de gegevens. Als we niet kunnen voorkomen dat het verzenden van uw gegevens naar een land gaat dat niet zo veilig is als Spanje, zullen wij altijd vooraf uw toestemming vragen en efficiënte veiligheidsmaatregelen nemen die het risico verminderen van het verzenden van uw persoonlijke gegevens naar een ander land.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Wij zullen uw gegevens bewaren zo lang als onze betrekkingen met u duren en zolang we wettelijk verplicht zijn. Zodra de verplichte termijn is verstreken, zullen we de gegevens wissen op een manier die veilig is en met respect voor het milieu.

Wat zijn mijn rechten met betrekking tot de bescherming van gegevens?

U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen, om te vragen welke gegevens we van u hebben, om ze te corrigeren als ze onjuist zijn en om ze te verwijder als onze relatie is geëindigd, indien dit wettelijk is toegestaan.

U hebt ook recht uw gegevens over te dragen aan een andere entiteit. Dit recht wordt aangeduid als “overdraagbaarheid” en kan nuttig zijn in bepaalde omstandigheden.

Om te kunnen aanmelden voor deze rechten, moet u een schriftelijk verzoek aan ons doen, met een kopie van uw identiteitskaart, zodat wij u kunnen identificeren.

Op onze kantoren, zijn er speciale formulieren om deze rechten aan te vragen en zullen wij u helpen met het invullen.

Voor meer informatie over uw rechten op het gebied van gegevensbescherming, kunt u terecht op de website van het Spaanse bureau voor gegevensbescherming (www.aepd.es).

Kan ik mijn toestemming intrekken als ik van gedachten verander?

U kunt op elk moment uw toestemming intrekken als u van gedachten verandert over het gebruik van uw gegevens.

Bijvoorbeeld, als je ooit geïnteresseerd was in het ontvangen van informatie over onze producten en diensten, maar nu niet langer berichten van ons wenst te ontvangen, kunt u dit aangeven via het formulier dat u kunt vinden op onze kantoren, waar uw gegevens worden bewaard.

Waar kan ik een klacht indienen als ik het gevoel heb dat mijn rechten niet in acht worden genomen?

Als u denkt dat uw rechten niet worden gerespecteerd, dan kunt u een klacht indienen bij het “Spanish Data Protection Agency” door middel van een van de volgende kanalen:

Website: www.aepd.es Adres: Agencia Española de Protección de Datos
C/ Jorge Juan, 6 28001-Madrid
Telefoon: Tel. 0034 901 100 099 Tel. 0034 91 266 35 17
Klachten bij het Spaanse bureau voor gegevensbescherming zijn gratis en u hoeft u niet te laten bijstaan door een advocaat.

Wilt u meedoen aan het profileren?

Ons beleid is, het niet verplichten van het profileren van de gebruikers van onze diensten. Er kunnen echter situaties zijn waarin, ongeacht of deze verkoop services of diensten van een andere aard zijn, we een profiel moeten aanmaken met behulp van uw informatie. Een voorbeeld zou kunnen worden gebruikt om met behulp van uw aankoop geschiedenis u producten en diensten aan te bieden die in overeenstemming zijn met uw wensen en voorkeuren.

In een dergelijk geval zullen wij efficiënte veiligheidsmaatregelen nemen om uw informatie tegen ongeautoriseerde personen te beschermen die het mogelijk willen gebruiken voor hun eigen voordeel.

Zult u mijn gegevens voor andere doeleinden te gebruiken?

Ons beleid is om uw gegevens niet te gebruiken voor andere doeleinden dan die we hebben uitgelegd. Echter, als we uw gegevens nodig hebben om voor andere doeleinden, zouden we altijd eerst vragen om uw toestemming, en op basis van duidelijke opties die u mogelijk maken om een beslissing te nemen.